PDA

Zobrazit v plné verzi : Udělejte si svůj VIP balíček

Qentus
08.03.2012, 18:22
Jak jste si mohli všimnout, na serveru funguje VIP systém. Podstatou je, že si něco zaplatíte a poté dostanete určité výhody do hry.
Proč je u nás Donate systém? - Odpověď je jednoduchá. Provoz serveru něco stojí a samo se to nezaplatí.

Rozhodl jsem se otevřít diskuzi, kde si vy můžete sami vytvořit svůj VIP balíček.
Jak se můžete zapojit? Stačí napsat, co by se vám v balíčku líbilo. Bude to balíček za 79Kč (přes sms) popřípadě za 50Kč (přes účet).

Co určitě do balíčku nedám:
- gamemode tzn. Creative
- žádné drahé suroviny ve větším množství

Nechci aby byli VIP hráči bohové, kteří nemusí nic těžit, protože mají vše koupené.

Pokud jste jinde viděli nějaký zábavný plugin, který by se dal zařadit do VIP, tak to sem taky klidně napište.

Cílem je, aby si co nejvíce lidí koupilo VIP, protože potřebujeme vydělat na novou RAMku a je potřeba platit už výše zmiňovaný provoz.
Berte VIP jako pomoc serveru - já z toho nemám ani korunu.

Po koupení RAMky bude možnost spuštění druhého serveru s nějakým zaměřením, takže to berte jako motivaci proč platit

Padouch
08.03.2012, 18:38
qentus a je neco z čeho vybrat?
Padouch

Qentus
08.03.2012, 18:42
Základ by byl z toho co je teď. A právě mě zajímá co by bylo pro hráče atraktivní tak, že by si balíček koupili.

clean
08.03.2012, 18:53
za sebe bych mohl doporucit warpy, ktere by si myslim dost pomohly, ale zas by nepridavali zadne suroviny... napr silver 1 gold 2-3 urcite by to prispelo a hodilo :), kdyztak jeslti me neco napadne doplnim

Krakono
08.03.2012, 18:59
Mám nějaké nápady, ale zatím nic moc:
1. Našel jsem jeden plugin, který přidává určité "hodnosti" za udělané questy atp. http://forums.bukkit.org/threads/chat-fun-sgtitles-v1-0-give-your-users-a-collection-of-titles-1-1-r6.60925/
2. Líbilo by se mi kdyby také mohli VIP si pustit webrádio přímo v MC http://forums.bukkit.org/threads/fun-custommusic-v0-9a-webradio-mp3-and-more-to-hear-for-everybody-1-2-3-r0-1.9022/ Tady se to však dá pustit pouze v určité lokaci, pokud správně čtu :-)
3. Teď jeden bez pluginu, aby se dalo portovat bez CD nebo třeba CD 30 nebo 15 sekund jako mají Gold VIP.

Zatím nebyly pluginy udatované na 1.2.3 myslím, ale snad se updatujou.
Nevím jestli to jsou špatné nápady, ale alespoň nějaké zatím. Jde přece o to, aby se server rozjel ještě více a bylo by ještě více zábavy na MC:stastny:

Padouch
08.03.2012, 19:06
pokud by slo to radio tak se priklanim k tomu co psal krakono a co tu psal hakunamatatu taky zni dobre

Palan
08.03.2012, 19:09
Rád bych nějaký levný balíček (třeba 100-200 Kč/rok) POUZE se snizenim CD na /home

Infinity-cz
08.03.2012, 19:32
Mě by se třeba líbilo /back byl by to port na místo kde jste umřeli nebo byly před portem na home bez CD
:lol1:

Inqisitor
08.03.2012, 23:37
No warpy nejsou špatnej nápad měly sme to na serveru celkem se to osvedčilo bohužel by VIP by mohli skákat přes celou mapku což by je zase obohatilo až moc jinak hodně dobře zní ten /back příkaz ale nevim jestli něco takovýho existuje al s backovacim příkazem souhlasim muj nápad jeden-dva itemy dle výběru (Samozřejmě nic co by nemohl obdržet free player) není to moc ale zas se pak z VIP nestanou bohové toť vše.

Tarotus
09.03.2012, 12:47
nemam představu jak by ta balíčky vypadaly
ale určitě itemy , jako zbroj, zbraň, nářadí se zvláštnim bonusem který se ve hře nedá získat

Infinity-cz
09.03.2012, 13:50
NO ve hře se dají získat všechny. Nevím jaký bonus přesně myslíš ale nedával bych itemy ve stylu 10 dia za 6 h nebo tak něco prostě by aby to bylo i fér vůči těm co nemají na VIP

ywo
09.03.2012, 14:06
mě by se libilo jako balíček třeba vajička na spawnovaní ovci,prasat,krav...

Elberk
09.03.2012, 14:20
Ahoj
Mě by se třeba líbilo nezničitelná zbraň, zbroj, sekyra, krumpáč. (podle výběru hráče)
Ovšem mělo by to podmínku.
Nesměl bys umřít , jinak by si o to přišel.

mannik
09.03.2012, 15:43
Také bych se přiklonil k warpům (můžeš vytvořit jen omezený počet a jen sám se na něj můžeš portovat) a pak k těm vejcím (a třeba i na vesničany :D ) a rádio určitě tky dobrý nápad + určitě to snížení CD (toto není jeden balíček, ale více :D )

dergo
09.03.2012, 19:39
Dobrý nápad má haku a infi. To bych řek že by to každý rád uvítal. ;)

MartinM_93
10.03.2012, 08:56
ten příkaz /back existuje. Mojí kamarádce, která tady hraje to řekl nějaký spolužák. Ten hraje na serveru, kde /back mají a používají i bez VIP. Myslím si, že kdyby byl pro VIP zpřístupněn, tak by to lákalo hodně lidí. Mě se třeba stává, že někam zajdu a tam umřu, třeba pádem, nebo mě zabijí zombie, a nevím kde to místo bylo. V tom případě by se mi /back líbilo.

mannik
10.03.2012, 18:06
Ehm...tohle jde bugnout, kdyz umres a das misto respawn title screen a pak das respawn a lognes se, tak budes tam, kde jsi umrel

hadrnaholi
12.03.2012, 15:57
Já bych to udělal jednoduše ... co Kč to několik Kreditu v nějakém určeném poměru ... a pak akorát udělat nějaký ceník itemu. Přepočítavaní na kredity proto , že by se zjednodušilo doplňování kreditu a také že podle hodnoty a četnosti přispění by se mohli udělat i nějaké slevy. Tím myslím že člověk který přispěje víckrát tím by měl vyhodnější poměr Kč-Kredity ..
A myslím udělat nějaký plugin který by měl databázi s hráči a počtu kreditu , a fungoval by in-game na bázi kopírování předmětu , tím by odečetl příslušný počet kreditu .. Tím by se ulehčila práce módů a adminu (někde lítat a dávat itemy a pak někde odečitat kredity atd..

TRINN
12.03.2012, 17:50
podla man by bolo dobre po zavedeny shopou (na money) urobit vip balick a to:
BUD
za XY NC vyber povedzme 10-15 veci co by dany clovek perdaval
ALEBO
za XY (25) NC pridanie 2-3 veci ktore by mohol predavat k danemu balicku co si vybral :)

Germanicus
15.03.2012, 18:56
ja by som povedal že dia veci (zbroj, brnko, nohavice, meč, .... atď.) by sa nedali zničiť

Kulisek
17.03.2012, 02:59
Myslím si , že warpy nejsou špatný nápad a klidně bych do balíčků zapojil věci ve hře. Např , Koupím Silver/Gold+Bonus navíc(dle výběru, pouze omezené množství,jen jednorázově, ) nebo třeba balíček lovec/chovatel , kde by bylo možné přikoupit spawnery, popřípadě vajíčka ovcí prasat a dalších

clean
05.04.2012, 13:04
nove vip sputeno... obsah balicku si muzete prohlednout zde (http://minecraft.project-nemesis.cz/viewpage.php?page_id=6)