PDA

Zobrazit v plné verzi : problém s tp

Jecman
21.02.2012, 20:28
vím že to nepatří úplně sem ale do návrhů už vůbec, takže:
problém je takový:
když pustím LB_realistic (256/128) TP přes MCpatcher (tlačítko test minecraft), tak naběhne v pohodě a jde hrát,
když si ale pustím mc přes launcher a tento tp zvolím, tp se zapne a shodí hru. Vzhledem k tomu že přes -test minecraft- nelze sputit MP, bylo by fajn kdybyste měli nějakou radu, jestli jste se s něčím podobným setkali nebo by vás něco napadlo. (konfiguraci mám dostatečnou, využití paměti sem zvýšil přes patcher na 2048mb-mám 4gb paměťi)
Díky
Jecman

Marsik
21.02.2012, 23:14
to ti asi nepojede na MP pokud nepřidáš víc ram do MC... spadne ti to protože hra je out of memory... to 1 gb je málo na 128x + TP... žes přidal 2048mb je hezké, ale funguje to jen na tom testu... normal mc bude mit stejně těch 980.. zkoušel sem různě do javy přidat víc ram a nešlo mi to... (asi 12 návodů)
bavil sem se s jedním člověkem a prý pomůže ten tp kompresí zmenšit.. ale to bohužel nevím jak se dělá...

popř. si můžeš zkusit stáhnout kompaktnější verzi toho LB realismu
jinak 128x ten realism sem zkusil stáhnout a rozjel se mi normálně což se i divím... stáhl sem i kompaktnější toho 128 ale tam mi chyběly textury...
hold to potřebuje víc než 1gb ram

Jecman
21.02.2012, 23:47
mě to nespadne s hláškou out of memory, prostě blackscreen a vypne se, dneska mi jel single i přes launcher a po restartu zase ne, čemuž se divím. třeba je tam chybka protože nemám origo (někde v source code) kdoví, zaráží mě ale že SphaxHDB (nebo jak to je) rozjedu 128 bez problémů ale realism mi spadne, ano sphax je kreslený a vykresluje se snadněji ale na velikost je stejný.

K4M1L
22.02.2012, 02:14
tady asi nejde o velikost, ale trocha ramky se dá ušetřit když zkomprimuješ PNG soubory toho TP přes nějaký editor obrázků...třeba zoner photo studio to umí i hromadně... Ale s tímhle problémem jsem se nikdy nesetkal. Podle mě je nejjednodušší nakopírovat ten TP přímo do hry místo defaultního. Pak by ti to mělo chodit.

Jecman
22.02.2012, 14:54
problem vyresen ponekud bizardnim zpusobem-problem byl ze zatim nezbameho duvodu v napajeni ntb-kdyz to pustim be napájení, tj baterka, tak to bezi (potom stačí) ntb zapojit a jede dal. bez problemu ted jede Realistic 256p.