Zobrazit v plné verzi : Lepší ochrana před X-Ray
Dobrý den,
mám návrh pro tuto ochranu (OP nemusí zasahovat), protože vám to ukáže že jsou všude drahé materiály
Odkaz: http://forums.bukkit.org/threads/sec-orebfuscator-1-3-8-anti-x-ray-1-1-r4.38385/
Žádný větší server neutáhne tento plugin. Už u 60 lidí je online je vracení se kostek nesnesitelné. Tento plugin jsme tu měli ze začátku. Ale neboj se, xray poznáme dost dobře.
Žádný větší server neutáhne tento plugin. Už u 60 lidí je online je vracení se kostek nesnesitelné. Tento plugin jsme tu měli ze začátku. Ale neboj se, xray poznáme dost dobře.
Nechápu, proč tam ten kks říká, že to nezpůsobuje lagy...
Musím říct že od Vánoc jsem to nezkoušel, ale stejně se podle mě nic nezměnilo.... Do 40-ti hráčů to je ještě vpoho. Když se podíváš na větší servery tak to nikde nemají, takže bych řekl že problém nebyl na mé straně.
hadrnaholi
21.02.2012, 14:28
Jestli je problém s lagy .. tak by byl dobrý nějaky takový plugin ale který by byl na straně klienta .. byl by povinny a bez něj by se nešlo připojit na server ... něco takového by muselo jít udělat
... ale já se v Javě nevyznám :( Něco ve smyslu že by server měl svůj vlastní antihack launcher... jako to má většina velkých serveru . např pro Starcraft,warcraft atp. server ICCUP..
Takové něco máme,dělal na tom "Anonymus" ale pro novy server,ale ten se nejspíše zavrhnul :)
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.