PDA

Zobrazit v plné verzi : Ztrata itemu v inventari - 15.1. 13:20

Palan
15.01.2012, 13:28
Chtel bych ohlasit ztratu itemu v inventari, postava PALAN. Kolem 13 hodiny jsem odchazel a chvili po ctvrt jsem se vratil. Nejprve mi to pri prihlasovani hodilo nejakou chybu. Tak jsem restartoval minecraft a napodruhe se prihlaseni povedlo. Objevil jsem se ale BEZ VECI v inventari (dia brneni zustalo).
Prisel jsem o 2x dia krumpac (Efficiency I- pouzity tak z 50%) a (EfficiencyII+UnbreakingII- ten byl temer zanovni), pak 1x dia lopata s Efficiency I - temer nova, 1x dia mec s Sharpness I - skoro zniceny, 3x kybl, ca stack uhli + nejake gold a iron ore (odhadem tak 20). Zbytek inventare tvoril jeste STACK dreva (ne planks, surove drevo z brizy), asi stack a pul pochodni, stack melounu a cobblestone.

Muze potvrdit krac Krakono, se kterym jsem tam tezil, nez jsem odchazel.

schimiCZ
15.01.2012, 14:11
tak to máš blby ja jednou šel do dolu a ztratil jsem 6 stacku redstonu 1 stack zlata nejake to zelezo

Palan
17.01.2012, 07:55
Mohl bych alespoň, prosím, dostat vyjadření typu ano, bude se to řesit nebo ne, s itemama nepočítej? Díky

clean
17.01.2012, 08:34
toto resi Qentus, takze ti odpoved musi dat on musis si pockat

Qentus
17.01.2012, 19:23
bohužel teď nemám moc možností jít do zálohy.... můžu se na to podívat až bude málo lidí online