Zobrazit v plné verzi : Antiviry
Jaký používáte Antivirus? Máte s nějakým antivirem vyloženě negativní zkušenost? Doporučení a pozitiv je spousta, ale pro mě osobně jsou důležitější negativní ohlasy, které odradí od použití určitého programu. Předem díky za názory. :-)
Negativne? AVG, zatazuje procesor viac ako je zdrave, zato pozitivne mam s Avirou, dobre detekcne schopnosti, je free ale jedna vec sa mi nepaci a to to, ze kazdy den mi vyhodi tabulku ci nechcem upgrade na platenu verziu.. este som neprisiel na to ci sa to da vypnut :D staci stlacit OK, osobne mi to nerobi problem ale inym sa to nemusi pacit..
Na win mam MSE. Na linuxu mám Avast (který je mimochodem neprakciký protože je jen x86), ale spíš jen na okrasu ;)
kondom :D
ne normalne noda.. (eset)
Mr. Boombastyc
07.01.2012, 23:19
Avast
Eset Smart Security
Nikdy žádný problém, občas se stane u crackovaných verzí že ekrn.exe začne vyžírat procáky, ale to je ojedinělé stačí reinstal.
Aktuálně ho mám zakoupený v akci za 888 kč na 3 libovolné PC.
AVG - nepoužívám, kdysi ještě na DOSU byl dobrej a pak částečně na 3,11 a win 95 pak už to šlo z kopce.
Avast - free pouze za registraci, není špatný leč nepoužívám jej.
Od Microsoftu je zdarma s legálním winem, ten sem i zkusil a nebylo to nejhorší. Otázka je když windows neumí zabezpečit winy proč dělají antiv... :D
walda_99
11.01.2012, 18:43
AVG nedoporučuji nezachytí dost útoků
ESET Klasika za vcelku rozumnou cenu ochrání dobře domácnosti a střední firmy
SYMENTEC Dobře managementovany spíše pro střední a větší firmy než pro domácnosti
AVAST (HOME) vcelku dost ožeraný na stejné úrovni jako Windosový essential - Stačí těm co použijí internet jednou za uherský rok aby se podívali co se stalo na Idnesu a seznamu.
Avast (Profesional) dle mého usouzení a zkušeností velmi podobný AVG
MacAffe asi nejlepší antivirus dle mě, ale podmínkou je včetně nasazení HW Firewallu (hodně drahé a pro domácnosti nepoužitelné)
Osobně Používám ESET
Zastávám názor, že antivir fakt není potřeba. Ovšem pod tou podmínkou, že PC využíváte jen vy a nikdo jiný a zároveň se alespoň trochu orientujete ve věcech okolo bezpečnosti.
Nelezu a nebo neotvírám věci o kterých si nejsem jist. Když už fakt chci něco podezřelého otevřít, tak využiju online antivir http://virusscan.jotti.org/cs , který to otestuje asi 20ti antiviry a mám jasno.
Každopádně na rodinné PC instaluju Avast, protože se nemusím starat o nějaká crackování a rozdíly mezi antiviry jsou v dnešní době minimální.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.