Zobrazit v plné verzi : Dotaz k pluginu
Chci se zeptat (normálně bych se ptal ingame, ale server je už celej den down), jak vyřešit chybový hlášení u pluginu Elevators (u mě na localhostu). Plugin funguje bez problému, ale tvrdí, že neni kompatibilní se současnou verzí ([WARNING] Elevators - NetworkManager - Instance error. Client Mod support is being disabled. Plugin and server network versions are incompatible!)
2011-12-20 10:50:51 Pokud je tady na serveru ten, co myslim (http://forums.bukkit.org/threads/inactive-mech-elevators-v1-4-3-740.2584/page-31), tak by mě zajímalo, jak to qentus vyřešil, protože na serveru to nic chybovýho nehlásí.
Měl jsem podobný problém.Ale nějak jsem ho nevyřešil.Takže by mě to taky zajímalo :D
Takovy dotaz :) Zkusil jsi spravnou verzi hry a pluginu? Ja tento problem nikdy nemel...
EDIT: ted koukam, kdyz jsem server updatoval z 1.8B na 1.0, tak mi to taky zacalo hazet. Opravdu to asi bude nejspis spatnou verzi, ale plugin se uz neaktualizuje... Ale jinak jsem nenasel nic, co by nefungovalo.
No server tu taky jede na 1.0, tak to nějak vyřešit jít musí. Elevators mám nejnovější vydaný, a to na bukkit 700 a nějaký drobný, což je hodně stará verze, ale funguje. jen by mě zajímalo, čim to, že tady to vyrování nepíše a na vlastnim serveru jo
Tak ono urcite pujde to varovani jen natvrdo potlacit, ale to asi neni zrovna idealni reseni :) (i kdyz, jak muj byvaly ucitel rikal, nekdy proste radeji skryjte chybu, nez aby uzivatel videl warning) :)
No kepty to vystihl :D elevators tuto chybu hází i u nás na serveru jen to hráči nevidí... Javu neumím takže sám to bohužel neopravím
Vygooglil jsem http://forums.bukkit.org/threads/mech-lift-4-command-config-free-elevators-1597-1-0-1-r1.47975/ - zejtra (dneska) si to hodim na localhost a uvidim, jak to bude fungovat, kazdopadne by to melo byt kompatibilni s 1.0 a je to i nadale vyvyjene.
Taaakze, vyzkouseno, plugin funguje bez warningu, snad jedine, co se vam nebude libit je to, ze kdyz se vytah pohybuje, neni nic videt (na cem hrac stoji). Jinak smerem dolu hrac pada, ale nelo by to davat fall dmg (aspon na localhostu i po zapnuti normal modu mi to fall dmg ve vytahu nedavalo. Samo si to brani tomu, aby nekdo spadl do sachty (jako plugin doted - akorat to neni zed, ale podlaha.
Omlouvam se za dve zpravy za sebou, ale tady se to nehodi upravovat.
Qente, čim to, že to hráči nevidí? Když to jedu doma, tak to hází jak mě, tak zároveň i bráchovi, takže to vidíme oba doma.
Tak staci v jave potlacit vypis chyb :)
To ale nevypisuje java, nýbrž server. A I když jsem zkoušel v javě všelijaký nastavení a projížděl co se dalo, nic na potlačení jsem nenašel. Ale nějak to jít musí, když to tady hráčům nepíše, ale mě doma jo. A než mě odkážete na google, tak je to celkem zbytečný, tam hledám už tři dny.
Hele rada je velmi jednoduchá pokud ti jde jen o toto :D Stačí napsat /deop tvůj_nick a přestane ti to psát.... Proto na serveru nemám op a vystačím si "jen" s perms
neřikej mi, že to je jen taková kravina jako operátor :D
EDIT: No fakt jo :D Tak teď si jen zjistit nastavování permissions a je to
Doporučil bych Permissions Extended (PEX). Pak už jen napíšeš /pex user GJCaesar add * a máš všechny permissions
Já to vyřešil přes Essentials, tam když to správně nastavim, tak můžu používat prakticky ty samý příkazy, jako kdybych byl op. A ještě k tomu si můžu nechat vypsat všechny příkazy, na který mám právo, takže nemusim nikde nic hledat :-)
Myslím, že problém je vyřešen, díky všem, a teď se to může zamknout :D
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.