Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : 19.12. Nábor

Qentus
19.12.2011, 16:46
Hledáme 2-3, možná 4 mody. Nábor bude trvat jen krátce protože je potřebujeme rychle.
Hráč musí hrát na serveru minimálně 3 týdny, pokud hrajete kratší dobu tak zkuste napsat ale nic neslibuju.

Výhodou je bezúhonnost.

Obsah je zase zkopírovaný, něco málo se mohlo změnit.

Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- znalost commandů k pluginům je výhodou, ne požadavkem
- schopnost pracovat v teamu
- ochota pomáhat hráčům na serveru¨
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum

Co bude takový moderátor na serveru dělat?
- přidělovat/vytvářet parcely
- odpovídat hráčům na otázky
- banovat menší prohřešky
- pomáhat začínajícím hráčům
- pořádat eventy až bude na serveru více hráčů

Od moderátorů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.

Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.

Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jestli máte zkušenosti s pluginy
- A dále můžete napsat něco o sobě

lachim14
19.12.2011, 16:54
Tak zdravím :)

Věk: 17
Nick: lachim16
- Minecraft hraju od verze 1.5 na tomdle serveru od jeho založení.
- Ve hře sem docela často,pokud zrovna nehraju wowko sem tam :)
- Vlastníkem prémium účtu nejsem,zkušenosti moc s pluginama nemám,ale nějaký základy mám... Byl sem chvíli OP (operátorem) na jiném serveru.
- Sem docela komunikativní,rád dělám tutoriály a návody a už teď docela dost radím nováčkům...

happylochy
19.12.2011, 17:14
Cawte. Mal by som zaujem o post moderatora. Mam 18 rokou a MC hrajem od 1.7.3 na tomto servery. Skusenosti s pluginamy mam zatial iba s residenciou, BB ma v pripade coshboy douci, s inymy skusenosti nemam. Som komunikativny pre niekoho zabavny (a sexy) hrac, ktory rad pomaha hracom. S robenim parciel skusenosti mam v poslednych dnoch som ich pomahal vytvarat a odpovede na otazky hracom my tiez nerobia problem. Vlastnik premium uctu niesom ale chystam si ho zaobstarat v buducnosti. V hre som online kazdy den (vynimka ked som odcestovany alebo problem s internetovym pripojenim) minimalne 2 hod, denne. Tak to je asi vse.

Dakujem za odpoved./happylochy

dergo
19.12.2011, 17:14
Zdravím :)

Věk:15
Nick: Dergo
-Minecraft hraju od verze 1.7 od doporučení hráče Infinityho. Na jinym serveru sem nehral hraju jen na tomto
-Ve hře se co nejvíc to de.
-Vlastníkem premiového účtu nejsem.
-S pluginy zkušenosti moc nemám.
Jsem klidný, rád si užiju nějakou tu srandu, nováčkům rád pomůžu když můžu. Serveru sem docela pomoch těď sem naposled dělal s Mouchou01 vánoční stromeček a když se něco najde tak rád pomůžu. Moderátory znám všechny a nemám s nimi problém.

Raptoe2
19.12.2011, 17:24
Zdravim...
Věk: 15 let
Nick: Raptoe
Jak dlouho hraju: No tak to přesně nedokážu říct, začínal jsem na verzi 1.5
Jak často jsem ve hře: Tak na to Vám řeknu jedinou věc, jsem na tom momentálně závislý, takže tady budu skoro pořád
Premium: To bohužel nemam
Zkušenosti: Myslím že zkušenosti s minecraftem mam dosti velké na to abych mohl být moderator, např.: mam svuj server na kterém mam plno pluginů a většinu znich si dokážu i nakonfigurovat
Něco o mě: No tak jsem student střední školy informační technologie, a pro tento server se snažím jakkoliv přispět (teď nemyslím to buggovani :D), jsem i dosti komunikativní a jen tak mě hned něco nenaštve a snažím se věc dotáhnout až do konce;mám ještě pár nápadů na dobré pluginy které by se sem možná hodily, takže jestli by o ně byl zájem stačí napsat...

Mottlik
19.12.2011, 20:22
Ahoj
Věk:14(Pokud to nějak moc vadí tak se omlouvám) A ještě ohledně mého věku je mi sice 14 ale myslím si Q a i modi že víte že jednám slušně a na úrovni :)
Má doba hraní: Hraji MC už asi od Alpha verze
Premium: Mám zakoupené přibližně měsíc
Zkušenosti a spolupráce: Tak řekl bych že jsem prošel hodně serverů, na projectu nemesis sem se ubydlel hraji zde déle jak 2 měsíce a za tu dobu jsem se spřáteli s velkým počtem hráčů. Po dobu mého hraní na serveru mě najdete na TSa s nynějšími mody vycházim dobře s některými velmi dobře :D
Já? : takže je mi 14 let. Jsem v celku nekonfliktní a pohodový člověk který má rád zábavu a rád se baví s lidmi. Taky rád pomáhám když je kde a když můžu. Tomuhle serveru bych chtěl pomoc jelikož zde hraji rád a proto se chci stát Módem pokud se tak nestane tak nevadí :) Pluginy jako BigBrother z větší části používat umím jelikož sleduji aktivně Youtube :P
Ve hře trávim většinou celý čas po škole :DDD
A můj herní nick: Mottlik
:lols:

Jack Cash
19.12.2011, 23:55
Zdary
Věk:29
Mc hraju už celkem dlouho a jsem online skoro pořád.
Rád přispěji k lepšímu (i když už tak dost slušnému) chodu hry a rád poradím začínajícím lidem.
Tento server je celkem hodně slušný ale jsou zde lidi co začínají a potřebují poradit.
V případě zájmu jsem zde nebo ve hře jako Padouch.
S pozdravem Jack Cash

http://cache.www.gametracker.com/server_info/80.79.16.50:25565/b_560_95_1.png (http://www.gametracker.com/server_info/80.79.16.50:25565/)

Kepty
20.12.2011, 10:06
Zdravim,

Je mi 20 let, MC hraju asi 5-6 mesicu, prevazne na vlastnim serveru, kde jsem si zkousel pluginy (jak praci s nimi, tak vlastni vytvareni). Jsem student programovani, a vasnivy hrac wow (ne na nemesis). Ve hre mám nick Kepty, kde jsem celkem casto, odpoledne ve volne dobe, dopoledne temer porad. Premium ucet nemam. Jak jsem psal nahore, s pluginy jsem experimentoval (jak se spravou, tak s upravou a vyrobou).

Chtel bych pomoci kvalitnimu serveru, na kterem hraji asi 14 dni, a zda se mi nejlepsi z tech, co jsem videl. Chtel bych pomoci modum hlavne se spravou mesta a se zamezenim griefu... Asi nejvic co mohu nabidnout je doba, kdy budu ve hre, coz je dopoledne, kdy ve hre je cca 15 hracu, ale bez moda. Mezi me jine zkusenosti patri MH v browser hre Travian, popr. CO-admin v divokych kmenech.

S pozdravem,
Kepty

Snacky
20.12.2011, 14:20
ahoj, je mi 17 let,
můj nick ve hře je Snacky
minecraft hraji přes půl roku od patchu 1.6, každý den minimálně 2 hodiny
já osobně premium nevlastním, ale bratr který hraje na "vašem" serveru premium vlastní
ano mám zkušenosti, vlastním bukkit server (pouze pro mé kamarády), znám plno příkazů a vím jak server funguje
rád pomáhám nováčkům, nové věci si osvojím během chvilky, respektuji autoritu a rozumně budu nakládat s podvodníkama:-)

--------------------------------

http://mag.racked.eu/mimage/9002/You+must+play+Minecraft%21/mca.png (http://mag.racked.eu)

dergo
20.12.2011, 17:53
Ahoj
Ve hře se jmenuji Moucha01 a je mi 15 (téměř 16) let. Minecraft hraji již od verze 1.1.2, recepty znám dobře. V příkazech se moc ještě nevyznám, ale s menši pomocí se to rád doučím. Na serveru již několik týdnů hraji, ve hře jsem poměrně často a snažím se radit a pomáhat hráčům, prestože nejsem Modem. Práce v týmu mi nedělá problémy, dokáži respektovat ostatní. Sice jsem měl menší problém s pravidly ale to už je dávno pryč. :D Na fórum mi bohužel nejde komentovat topicy, ale popřípadě si založim nový účet.
Děkuji.
(Dávám to sem za mouchu, nejde mu to. Dergo)

loleklol
21.12.2011, 16:46
zdravím
nick ve hře je :loleklol
je mi 15 let
MC hraji již od 1.6 recepty znám dobře + redstone obvůdky.
moje praxe je ze 3 známějších MC českých serveru kde sem zaskakoval jako hlavnějši Admin/mod
Prace v tymu je pro mne velmi přijemné spestření obvykle hry. Pomáhat ostatnim hracum mi nedela problem pokud jsou aspon truvhu schopni to pobrat :)
na forum sem často a prohlizim si ruzné topicky.

vexys
21.12.2011, 17:03
jsem Tomik (i nick ve hře) ...mám 16 let minecraft hraji 3měsíce....world minecraftu znám (pluginy,příkazy ) .... jsem ochotný , hodný , zabavný byl jsem policajt ..gm i admind ná svých i cizích serverech ... byl bých rád kdyby ste mě přijaly do svých řádu a byl bych napomocen vašemu serveru :) díky ;)

Drasta
24.12.2011, 13:19
Zdravím,
Rád bych jako další z mnoha podal přihlášku na post moda.
- Je mi 15 let
- Můj nick ve hře je Drasta
- MC hraji s průběžnými přestávkami, ale troufám si tvrddit, že minimálně měsíc určitě
- Ve hře jsem v poslední době více méně nepřetržitě díky onemocnění a svátkům, jinak minimálně po večerech jsem schopný se vždy dostavit
- Nevlastním prémium účet
- Zkušenosti s pluginy pomalu získávám praxí ze serveru
Dále bych o sobě mohl říct že mám velkou praxi v práci s lidmi a v práci v týmu, jelikož jsem byl asi půl roku GM, a pak krátkou dobu Realm Admin na nejmenovaném WoW serveru (1000+ online), kde jsem tyto zkušenosti získal. Jsem rád užitečný a rád pomáhám (O čemž se mohli přesvědčit zdejší modové, jelikož jsem na vlastní náklady začal rozšiřovat město ^^). A z mého života - Studuji osmileté Gymnázium v České Lípě, jsem kuřák a rád si dělám srandu z hloupých lidí.

adidass
24.12.2011, 16:07
Mohl bych vědět jmeno toho Wow serveru ???

Drasta
24.12.2011, 19:33
Deffender BG WoTLK :)

Qentus
26.12.2011, 16:24
Modi byli vybráni. Ti co neuspěli mohou zkusit štěstí příště.
:lock: