Zobrazit v plné verzi : Problem s pripojenim
Cau ingame sa volam dodo dnes som nahlasil suseda infinity ze mal velke tunely aj pod mojim pozemkom a tak a potm som isiel vedla do mojho domceka a zrazu errror a od vtedy nejde prihlasit pise exception:java.io.IOException:recieved string lenght longer than maximum allowed (117> a dalej nevidim
j diky a ine servery mi idu
/e mohli by ste povedat ci uz otom nieco viete ci to bude dnes alebo co pls?
Hráč Infinity je mod a nevím o tom že by měl barák někde ve městě nebo u města :)
pisem ze som toho hraca nahlasil infinity akoze jemu infinity to ppozeral !
Ou sorry slovenština není můj mateřský jazyk :)
A fráze:
,,dnes som nahlasil suseda infinity´´
V češtině znamená že si nahlásil souseda infinityho že má vedele tebe doly :)
Sorry že dokonale neznám slovenštinu ;)
Kriste :D.. to je jedno hlavně už bych se rád vrátil do hry. Doufám,že se najde brzy řešení i pro mě :)
Též si myslím že je to jedno :D Spíše je to spam a já nechci na Forku dostat další přestupek :/ Doufám že se pro vás brzo najde řešení a budete hrát s náma :)
no aj ja tu uz cely den nato cakam a neviem nic ked sa ani neozvali :(
Takže, ještě se na to musím podívat, ale s velkou pravděpodobností tuto chybu způsobuje plugin na bany, protože jste měli ban na kratší dobu, ale místo odpovědi, že máte ban vám to hodilo tu chybu.
Zkuste to a kdyžtak sem napište.
jj už mi to běží, díky ;)
jj aj mne diky moc ale netusim preco by som mal ban zato ze sused mal pod domom velke tunely?:D
sry za doublepost aby ste si to vsimli ale nikomu nejde teraz server alebo len mne?
Infinity-cz
19.12.2011, 18:01
Sr že nejsem teď ingame ale mam tento týden docela dost práce takže ještě nwm kdy tam budu. Ale nwm že by si mi psal o problému s truhlou řešil jsem jenom ty tunely. :usmev:
server je down hned jak bude mozne urcite ho nahodime
infinity a kde vidis nejaku truhlu?:D
Infinity-cz
20.12.2011, 12:11
Ja nwm o čem píšeš na SK sem lofas na na čj .... :D no nebudem to dále rozebírat :D
zdá se mi to nebo jsou na serveru nějací hráči, ale já se nemůžu připojit? Resp. píše mi to, že je server off...
:D presne o tom jsem psal ja v tom topicu co jsi zamkl :)
ano, protože se to řeší tady ;)
Docela by mě zajímal váš odhad, kdy to asi tak pojede :)
Jack Cash
20.12.2011, 13:49
taky mám stejný problém.jak to vidíte?
ja som na servery/u od rana a v pohode mi to ide :)
musel som sa disconectnut takze uz to pise aj mne:
Connection Lost
Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset
Anonymus
20.12.2011, 14:24
Plně na tom pracujeme, ale chyba je komplikovanější než jsem čekal.
Ještě nějakou chvíli to asi zabere.
lachim14
20.12.2011, 16:21
Nevíte kdy to tak přbližně pude? at tu nemusím čekat jak vůl a mačkat F5 :D
ano, protože se to řeší tady ;)
a preco sa to riesi v mojom topicu?:D
to je fuk, prostě jeden problé = jeden topic.
Spis by me zajimalo, jestli jeste dnes lze ocekavat spusteni, ze bych si kdyztak sel progressovat ultraxiona :) Kdyz uz jsem celej den v haji u pc...
EDIT: jsem liny zakladat novy prispevek: Nebojim se :D
nemám tuchu, ale neboj až to půjde dozvíš se to
koukam k necemu je to taky dobre, ze nejde server aspon se lidi podivaji poprve na forum, kdyz vidis ty prispevky :D
koukam k necemu je to taky dobre, ze nejde server aspon se lidi podivaji poprve na forum, kdyz vidis ty prispevky :D
Teda nevim, ale já účet na fóru zakládal přibližně ve stejnou dobu jako účet na MC ^^
no jsou tu i takovy, kteri tu jeste nebyli... a ted se kouknou co se deje :) jinak samozrejme at radsi jde server :D
Já zde sem skoro furt rád si počtu zajmavé topici :D
:boj:
A baví mě dávat smajlíky :D
:hehe:
Ahoj všem crafťákum
Už nejakou dobu tohle hraju v singlu a dneska mi brácha přihrál odkaz na tenhle server, registruju se tedy přihlásim a připojim na servr a ejhle sem ve hře, sláva :happy:, jenže ouha , malej problem :coze: začnu asi jako každej na radnici , ale nehnu se z místa neotučim ani se nerozhlédnu. Tak se ptám kde muže bejt chybka prosím poraďte.
Předem díky Tarotus
registroval jsi se? Pokud ano tak po lognití zmáčkni t a napiš /login heslo
heslem myslím to co jsi zadal při registraci samo :D
Chtel bych podotknout, ze mi opet pise, ze server je offline... Pritom podle indikace na foru jsou na nem hraci?
Chtel bych podotknout, ze mi opet pise, ze server je offline... Pritom podle indikace na foru jsou na nem hraci?
Mám stejný problém.
protože ten indikator je trošku spožděný... server nejede když nejde dynamická mapa.. aspoň tak to zjišťuju já :D
j, je mi jasny ze je to spozdeny, ale tady to bylo dyl nez jsem cekal :)
no minule mi nesla dynamicka mapa v dobe, kdy server normalne sel, ale ja se nemohl pripojit.
sem to zakřik.. teď to de ale nefunguje mi zas mapa :D whatever...
ide vam teraz server pls mne pise ze cant reach server
ted je odstavka kvuli "Presouvani serveru" nekdy v pul 7 psali ze min hodinu
aha diky moc takze do deviatej by mal ist ?
http://minecraft.project-nemesis.cz/news.php tu mate odpoved je to online
Dobrý den, mám problém, při registraci na minecraft serveru mi to píše, že moje IP adresa byla už při registraci použita více než 3x a že to je maximum. Ale má to háček. Nikdy jsem se na tento minecraft server neregistroval a IP mam úplně jinou než mi to tam píše, že mám mít. Pokud bude třeba klidně přiložím dodatečně screenshoty ;) Předem děkuji ;)
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.