PDA

Zobrazit v plné verzi : Gunpowder

MalejDoom
24.10.2011, 09:56
Nevim kam to napsat tak snad to tady bude spravne :D

Chtel bych se domluvit s nekym kdo ma dobre fungujici trapku (a nemyslim tim ze tam budu stat dve hodiny a budu z toho mit stak gunpowderu :D ) na tom ze by me v ni obcas nechal akfovat :D. jde o to ze mam stavbu ktera vyzaduje hromady a hromady kopani a kdyz jsem to tak odhadoval a mel to kopat rucne trvalo by mi to 200 let a poterboval bych o neco min nez nekonecno zeleza na krumpace :D ostani material nechci takze pokud by dotycny chtel muzu klidne prebytky vseho druhu vracet. co se tyce toho co muzu nabidnout tak toho opravdu moc neni :D , vlastne skoro nic, mam nejaky gold bary, moss stone par diamantu , asi 40 staku redstone a stejne tak uhli a asi 5-6 staku ty modry kraviny :D .

piste sem nebo PM nebo kdyz me odchytite ve hre :D (LoL - MalejDoom , WoW (AN) - Peacemaker , Trolltarian , MC - Peacemaker )

Gazda
24.10.2011, 19:42
Mám mobtrap, pri 10 ľuďoch online máš stack asi za ~15 minút. Moc ju nevyužívam takže ak budeš chcieť pustím ťa tam za stack coalu ..

Ingame nick - Gazda

MalejDoom
25.10.2011, 11:41
okey , domluvime se ve hre. stal coalu neni zadnej problem.

MalejDoom
25.10.2011, 18:47
Problem vyresen dekuju moc za vsechny obě dvě nabidky :D ...muze se lock pokud na to ma nekdo prava