Zobrazit v plné verzi : Pluginy - Residence, Penize
Zdravim vas, chtel bych se jenom zeptat jestli nehodlate na server nahodit plugin na residence -http://residencebukkitmod.wikispaces.com/
opravdu by to nekterym lidem pomohlo pred nicenim jejich majetku a adminum ulehcilo od neustaleho reseni kdo co znicil, doporucoval bych stim zacit co nejdrive aby s tim bylo co nejmene problemu ze zacatku.
Dale bych se chtel zeptat jestli a kdy hodlate nahodit plugin na penize, ktery by mohl s timhle pluginem spolupracovat tim ze by jste za urcity pozemek museli dat penize (treba plugin Icemoney).
Pěkny večer přeje Emko
Dragunov007
28.08.2011, 14:36
to by bylo fajn :-)
Nebolo by špatné :-)...ale podla mňa sú aj iné, lepšie pluginy na ochranu pozemkov atd ;-)...nič v zlom ale henten plugin mi príde taký neznámy...na iných veľkých MC projektoch som ho nevidel..:D..moc by som tomu nedôveroval xD (je to len môj pocit) :D
Ja dal jen navrh, aby tu bylo popřipadě něco podobneho těmhle dvoum.
Despise:
Tak to jsi asi nehral na "iných veľkých MC projektoch" ja teda co hravam,tak tam tenhle plugin maji i ten MC server s 600 online players :)
Ale residence jen kazi stav prirody/mesta,kdyz si kazdy zabere pozemek a nezastavi ho..max. pro vetsi stavby/oblasti .)
Hral som na dosť veľa projektoch (nebudem to tu teraz menovať aby som tu nešíril reklamu) a hentie pluginy som tam nevidel takže tak. :)
Fíha 600 online players zaujímavé...ak môžeš pošli link na ten server do PM chcem si to očeknúť :)...aby tu nebola reklama :)
Na peníze nejspíš bude iConomy a k tomu na obchody ShowCase.....
iConomy by bolo super. Na spravu pozemkov by uplne stacil WorldEdit + Worldguard kde admin nastavi na meno hraca celu oblast, ktoru si vyberie, pripadne urcite pozemky i ich cenu, za ktoru sa budu dat u admina kupit. Takto sa da aj pomerne lahko regulovat aj maximalna vyska stavieb a pripadne aj hlbka, do ktorej bude hrac moct pod svojim pozemkom kopat. Hrac si potom vie sam nastavit pozemok podla potreby. Ja som to skusal na svojom mensom lan servri a fungovalo to perfektne. Dalej si myslim ze aspon nejaky chest shop by bol super.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.