Zobrazit v plné verzi : Nábor do MC teamu
Na serveru je již registrovaných cca 100 hráčů a to znamená, že je čas posílit řady našeho teamu.
Zatím jsme se o server ingame starali jen já a Anonymus ale s přibývajícím počtem hráčů je toho čím dál tím víc.
A koho že to teda hledáme? Ingame moderátora pro Minecraft server
Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- znalost commandů k pluginům je výhodou, ne požadavkem
- schopnost pracovat v teamu
- ochota pomáhat hráčům na serveru¨
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
Co bude takový moderátor na serveru dělat?
- přidělovat/vytvářet parcely
- odpovídat hráčům na otázky
- banovat menší prohřešky
- pomáhat začínajícím hráčům
- pořádat eventy až bude na serveru více hráčů
Od moderátorů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.
Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.
Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jestli máte zkušenosti s pluginy
- A dále můžete napsat něco o sobě
Mám v plánu vzít 3-4 moderátory, ale neznamená to, že když se přihlásí jen 4 lidé tak že vemu všechny 4.
Může se stát že nevyberu nikoho, pokud přihláška nebude na úrovni jakou si představuji.
Moderátor ze začátku dostane omezené pravomoce ve hře (například nemožnost dávat bany) a pokud s ním budeme spokojeni tak se stane plnohodnotným moderátorem.
P.S. Pokud jste za 2 týdny, kdy je server spuštěný, dostali už několik banů tak sem ani nepište - je to zbytečné
Prihlaska na moderatora:
Je mi 20 let a v litopadu bude 21. Znalosti mechanismu mam protoze jsem hral asi mesic pred timto serverem na komosove serveru a pak asi 14 dni single + chod serveru. Bohuzel nemam znalosti admin pluginu jen zakaldni pro hrace (home cprivate......).
Bohuzel s nastupem skolniho roku bych mohl mit problemi s casem, nastupuji totiz na vysokou skolu. Zvazeni necham na vas a dekuji za vyslechnuti.
Ps Jsem spolu stavitel na Koloseum-Arene(Hlavni Inzenyr) a stavitel kostela. Ps uz chystam prvni event (planuji a pripravuji).
Pihlaska:
Zdravim,je mi skoro 18 let jsem student IT skoly.Ve hre se jmenuju "Nut" jak i na wow serveru Anathema.Minecraft hraju jen par mesicu,ale rychle jsem se naucil (skoro) vse.Nejvic mne bavi ele. obvody,pistony atd.. (cim je dukazem "Fun House")
Ve hre jsem pomerne casto,jelikoz mam i jine aktivity na PC ,tak mam MC v okne..Vlastnik premium uctu na MC nejsem.
Zkusenosti s MC serverem mam pomerne dobre,mam vlastni 1.7.3 server pres hamachi s kamosi a na testy veci/pluginu.Jinak pluginy jako Essential,WorlEdit,Authme,BigBrother a elevat ovladam :)
P.S.:Jsem pomerne casto na TS,rad komunikuju a Anonymus se mne snad zastane,i kdyz jsem si s Qentusem kvuli "jame" udelal spatnou reputaci :(
Diky za rychlou odpoved :)
PŘIHLÁŠKA
Zdravím je mi 15 let.Moje jméno ve hře je ADIDASS.Minecraft hraju asi od 1.3_01 takže recepty znám.Bohužel s redstounovými obvody jsem začal nedávno.Mam vlastní server bohužel nemam veřejnou IP takže se na něho nemůže nikdo připojit.Na tomto serveru si zkouším různé pluginy.Přemýšlim o vytvářeni vlastni pluginu ,protože znám C sharp a tento jazyk je hodně podobný pravě s Javou.no vzhledem k tomu ,že nemesis minecraft server jsem objevil asi před třemi dny takže moc jsem tam ještě nebyl.Před tím jsem hrál asi na 3 serverech a klidně 4hodiny denně bych měl čas (popřípadě klidně vic ale nechci zase u toho prosedět celý den).Premium účet nemám ,ale hodněkrát jsem o něm přemýšlel.Možná se jednoho dne odhodlám si ho koupit :D znalost s pluginy jsem už popsal v předchozích větách.Příkzazy znám pouze ty základni co jsou už v bukkitu (give kick say tell ban atd...)někdy jsem četl o pluginu který rozšíri vaše možnosti příkazu.Bohužel jsem ho ještě na svojem serveru nevyzkoušel.co dál ?VT nebo TS neni problem na VT jsem porad s guildou a TS taky v PC mam.Dále Něco o sobě ? no snad jenom že hraju fotbal (práce v týmu,ochota,domluvá).Rád se učím novým věcem.jak už jsem říkal dělam s C sharp a taky dělám 3D grafiku a sem tam něco ve photoshopu.Momentálně pracuji s kámošema na jedné hře.Bohužel teťka čekáme na poslední úpravy enginu a pustíme se na 100% do toho (web je ve zkušební verzy až pojede klidně vam ho tu linknu jako důkaz nebo pro někoho kdo by měl zájem se dozvědět něco víc o hře).Tak to by bylo asi vše o mě. a ještě jsem zapoměl dotat ,že taky nejsem dokonalý :D minuly měsic jsem dostal ban na fóru.Bohužel jediné co mi to psalo ,že mam ban na měsíc z důvodu nespecifického.a jediná rada byla ať si potvrdím e-mail :D Takže teťka aby to asi už bylo vše..díky za pozornost a s pozdravem "Adidass"
Zdravím
Jmenuju se Kuba (ve hře Kodos789) je mi 19 let a Minecraftu už jse věnuji od jeho vzniku ..
Mezi mé priority patří především to , že mám minecraft zakoupený(prémium),mám bohaté zkušenosti s vytvářením mechanizmů, trávím na MC opravdu hodně času (celkově na PC),nebojím se práce v teamu a jsem přizpůsobivý a kouminikativní.TS není problém:)
Bohužel znalost pluginů je u mě téměř nulová :( ,znám jen základní příkazy ....
Na pozici moderátora se hlásím proto ,že bych chtěl posunout svou "minecraft herní kariéru" a chtěl bych se zapojit do moderátor teamu.
Díky za přečtení Kodos:)
Prihlaska na funkci moderatora:
Dobry vecer Je mi 16 let a chtel bych se uchatez o funkci moderatora na Nemesis Minecraftu.
In game me najdete pod nickem Naron
Na Nemesis minecraftu sem jiz skoro od uplneho zacatku a samotny minecraft hraju od patche 1.4 coz je ted jiz pres 5 mesicu.
Dale hraji na serveru Anathema taktez pod stejnym nickem.
Na PC stravim pomerne dost casu a to bud ve wowku a nebo minecraftu samozdrezjmne pokud bych dostal prilezitost stat se moderatorem jiste bych cas v Minecraftu jeste zvysil.
Premium ucet bohuzel nemam.
Zkusenosti s pluginy jiste mam, hral sem jiz na mnoha servrech kde sem nazbiral spousty zkusenosti take sem zkousel server pres hamaci kde jeli zakladni pluginy a vypadalo to pomerne dobre.
Co bych o sobe chtel napsat ?
Minecraft me velice bavi, hlavne moznosti hry take bych se chtel podilet na rozvoji zacinajiciho serveru ktery bude mit jiste velkou uspesnost.
Lidem ve hre mi nedela problem s cimkoliv pomoct ,samozdrejmne to musi byt v mich moznostech.
Sem kolektivni clovek a nedelami problemy se zapojit v teamu.
Snazim se vse resit s klidnou hlavou, rozumem a pochopenim.
Predem dekuji za precteni :)
Headshoter
22.08.2011, 14:31
Prihlaška na moderátora
Čaute , volám sa Peter , in-game Headshoter , mam 16 rokov (8.9.1994) minecraft hrajem od patchu 1.2 (beta) , skúsenosti z moderatorskými príkazmi a pluginmi mam nakoľko som bol mesiac moderator na jednom servery , ešte stále som ale server upadol takže sa tam neplánujem vrátiť.
znalosti mechanizmu mam , viem dobre z redstonom , t-flip-flop , xor gate a podobne vecičky viem postaviť z pamäti , poznám veľmi dobre pistony a všetko co sa ich týka .. Študujem IT školu (mechanik počítačových sieti) ... Ovládam prácu z grafickými programami ako sú Photoshop , After effects , Sony Vegas , Cinema 4d atd ...Aktuálne som grafik projektu nemesis v hre som velmi často , v pohode niekedy aj od 12 do 12.
<<<S pozdravom HeadshoteR.>>>
Takže, mám tady 6 pěkných přihlášek, ale místa jsou momentálně jen 4.
Dohodli jsme se tedy na těchto jménech:
Kealing, Nut, Headshoter, Adidass
Ze začátku budou ve zkušební době.
Pokud uvidím, že je ve hře pořád hodně lidí na málo moderátoru tak přibereme ještě někoho.
Výběr byl opravdu těžký a je mi líto že jsem 2 lidi nevzal.
Zatím :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.