Zobrazit v plné verzi : Crash ani ne po 5ti minutách
ani ne 5 minut a vyhodi to tohle okno.. docela me to stve... at uz bud chci hrat online nebo off... vzdycky to hodi tohle...
parametry by na to mit vliv nemely:
1GB ram, 1,8GHz dvoujadro, XP Pro SP3 ... cerstve nahozenej system vcetne aktualni javy...
http://nemesisup.cz/files/public/minecraft-1.jpg
----------------------------------------------
nevite nekdo prosim co s tim? na netu jsem toho moc nenasel a kdyz uz tak v anglictine a stejne to nepomohlo .. flame si nechte od cesty...
Anonymus
14.08.2011, 23:16
Máš nedostatek paměti RAM. Minecraft běží v Java virtual machine a nemusí mít nastaveno, aby využívala 1GB RAM.
Vytvoř si někde soubor minecraft.bat a do něj napiš:
javaw -Xmx2048m -Xms1024m -jar "C:\<your minecraft directory>\Minecraft.exe"
místo <your minecraft directory> dej cestu, kde máš minecraft. Ulož soubor a spust.
Pak sem napiš jestli ti to pomohlo
porad stejny i pres ten .bat to vyhazuje to okno .. asi tak o minutku pozdejc .. achjo
podle mě je problém v javě a ne ve hře. skoč do nastavení javy a nastav si tam větší limit ram. Protože tam ti běží virtuální stroj a ten hold potřebuje krmit.
vim co myslis ale vubec nevim jak se do toho dostat.
to jsme dva...nejsem odborník na javu, jen jsem typnul co by na to mohlo mít vliv...musíš hledat nebo počkat na někoho kdo má ty potřebné znalosti
Tady máš návod jak to udělat:
http://www.minecraftforum.net/topic/350344-allocating-more-memory-to-java-windows/page__hl__how+allocate+memory
Sice je to anglicky, ale máš tam jak psaný návod tak video
A pokud jsi stáhl MC z odkazu v mém topicu tak si hlavně stáhni 32-bit javu pokud nemáš.
Anonymus
15.08.2011, 10:10
podle mě je problém v javě a ne ve hře. skoč do nastavení javy a nastav si tam větší limit ram. Protože tam ti běží virtuální stroj a ten hold potřebuje krmit.
to co jsem psal zvýší limit RAM na 1 GB...víc nemůže neboť ani víc RAM nemá
zvýší limit ram v minecraftu, nějakej baťák nemůže ovlivnit nastavení javy, jako externího programu. Aspoň teda podle mýho názoru.
takze... odinstalace javy, vycisteni registru a odstraneni zbytku, restart, znovu nahozeni aktualni 32bit javy, nastaveni podle toho videa, spousteni pres ten .bat soubor ... a porad to samy... vzdavam to ... kazdopadne dik vsem za radu ... skoda ...
Anonymus
15.08.2011, 18:57
zvýší limit ram v minecraftu, nějakej baťák nemůže ovlivnit nastavení javy, jako externího programu. Aspoň teda podle mýho názoru.
Nastavení javy podstrčíš těma parametrama.
-------------------------------------
Devaky - je to škoda no...ale minimální požadavky minecraftu splňuješ. Teď momentálně mě nic dalšího nenapadá.
docela me to stve, protoze Minecraft je spravna ptakovina jak ma byt :cry:
Nastav Render distance na Short. Ak ti to nepomôže, tak si nastav aj Graphics na Fast, Performance na Max FPS, a ostané na Off. Ak používaš texture pack, môže to byť aj ním.
dej ctrl + alt + del a dej správe úloh a sleduj vytížení RAM když máš MC vyplé a napiš to sem a potom zkus zapnout MC a sleduj kolik tam bude vytížení RAM a taky to tady napiš.podle mě máš zapnuté hodně blbůstek napřiklad:skype,icq,internetovy prohlížeč,steam (pokut mas),deamoon tools(pokut mas).Minecraft je díky svojí dohlednosti dosti náročna hra.I když na první pohled se to nezdá vytížení RAM při max dohlednosti je vcelku na takovou hru VELKÉ ! takže ješte potom zkusit snižit dohlednost.ja mam 2GB RAM a pokut mam zapnuty Google chrome a skype a MC a ostatni menši procesy mam vytižení 1,5 GB
jeden Citat:Ač se může zdát, že Minecraft graficky vypadá jako něco z roku 1990, na obstarožní mašině ho nespustíte. Vzhledem k tomu, že hra funguje v prohlížeči, byla celá vytvořená v programovacím jazyku Java. A právě to se projevuje na zvýšených hardwarových požadavcích. Retro stylizace grafiky je navíc na nezávislé scéně nesmírně populární
HW naroky:CPU: Intel Celeron 430 1,8 GHz / AMD Athlon 64 3500 +
Grafická karta: Nvidia GeForce 9400 GT / ATI Radeon HD 3470
RAM (paměť): 1 GB
Na pevném disku: 1 GB
Verze DirectX: 9
a mimochodem co máš za grafiku ??? protože http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=36&t=68502
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.